Soccer Heads

Världen i Soccer Heads är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Soccer Heads, ett av våra bästa fotbollsspel!

Hetaspel.se välkomnar dig till en fotbollsupplevelse där ditt huvud är nyckeln till seger i Soccer Heads! Dyk ner i fotbollens värld, där du får välja ditt favoritlag och ge dig ut på en spännande resa för att erövra hela ligan. Gör dig redo att visa upp dina fotbollskunskaper i detta fängslande spel som kombinerar skicklighet, strategi och massor av skoj. Oavsett om du vill utmana din egen förmåga eller sätta din vänskap på prov har det här spelet allt du behöver. Ställ upp i intensiva 1vs1-matcher mot datorn, eller bjud in en vän att vara med. Det är en kamp om intelligens, reflexer och ren beslutsamhet när du strävar efter att överträffa din motståndare och hävda din rättmätiga plats högst upp på ledartavlan på Hetaspel.se.

Varje match är ett spännande tillfälle att visa dina fotbollskunskaper, och med möjligheten att göra mål med huvudet är det ett test av precision och timing. Utnyttja kraften i väl utförda nickar för att säkra segern, och använd din list för att utmanövrera din motståndare. Vägen till ära är kantad av mål, och det är upp till dig att leda ditt lag till triumf. Men här kommer twisten: Soccer Heads introducerar också en mängd olika power-ups som ger matcherna ett extra lager av spänning. Dessa förmågor kan förändra matchbilden på ett ögonblick och ge både offensiva och defensiva fördelar. Ditt taktiska skarpsinne kommer att sättas på prov när du strategiskt använder dessa power-ups för att få övertaget.

Är du redo att ta din plats bland fotbollseliten på Hetaspel.se? Med ditt engelska favoritfotbollslag vid din sida har du möjlighet att stiga i graderna, göra mål och vinna segrar som får dina motståndare att häpna. Det är dags att sätta på dig ditt spelansikte, planera dina drag och sikta på fotbollsherravälde. Kommer du att vara den som tar hem förstaplatsen och sätter ditt avtryck i ligans historia? Låt matcherna börja på Hetaspel.se i Soccer Heads.

Hur man spelar

En spelare använder piltangenterna för att röra sig, medan den andra använder WASD. För att sparka bollen trycker en spelare på G, medan den andra trycker på M. Om du spelar från en mobil enhet måste du trycka på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Soccer Heads? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.