Stickman Armed Assassin: Cold Space

Världen i Stickman Armed Assassin: Cold Space är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Armed Assassin: Cold Space, ett av våra bästa skjutspel!

Utforska rymdens oförlåtande miljö och eliminera alla fiender som finns på rymdstationen i Stickman Armed Assassin: Cold Space, ett spel där du måste sikta för att överleva ett rum till. Den intensiva handlingen i Stickman Armed Assassin: Cold Space har en fin balans mellan anfall och försvar, och du måste alltid noga tänka på hur du vill gå vidare för att överleva de många hänsynslösa fiender som vill eliminera dig.

Som tur är har du en enorm arsenal till ditt förfogande som verkligen kan ge dig en fördel över dina fiender. Från maskingevär till hagelgevär och andra mer exotiska vapen, du kommer garanterat att hitta något som du gillar och som passar din spelstil bäst. Och du kommer att behöva så mycket eldkraft som möjligt, för det finns en rejäl dos fiender och alla vill hindra dig från att avancera.

Bli en mästare i förödelse på Hetaspel.se och vinn alla nivåer från Stickman Armed Assassin: Cold Space.

Liknande spel:

Gillade du Stickman Armed Assassin: Cold Space? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.