Stickman Sniper: Tap to Kill

Världen i Stickman Sniper: Tap to Kill är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Sniper: Tap to Kill, ett av våra bästa skjutspel!

Förbered siktet och sikta när du spelar Stickman Sniper: Tap to Kill på Hetaspel.se. I det här spelet är din uppgift att skjuta olika mål med ditt prickskyttegevär. Skanna av miljön, hitta ditt mål och välj rätt tidpunkt för att släppa loss dina kulor mot målet. Men var försiktig: krypskyttegevären tar vanligtvis en viss tid att ladda om, och du måste se till att ditt skott träffar det önskade målet, för om du missar kan de ha gott om tid att springa iväg och undkomma ditt sikte. Stickman Sniper: Tap to Kill ger dig chansen att uppgradera din utrustning och förbättra olika delar av din arsenal, men ett bra sikte och att vara lugn kommer alltid att vara det som avgör om du träffar eller inte.

Det finns flera nivåer att ta sig an i Stickman Sniper: Tap to Kill, och de ger nya utmaningar, men i takt med att svårighetsgraden ökar, ökar också dina färdigheter med krypskyttegeväret. Och det gör även din utrustning. Och du kommer att behöva alla färdigheter och all hjälp du kan få, för senare nivåer har flera mål som du måste eliminera, och om du misslyckas med att eliminera en av dem måste du starta om nivån. Och även om det finns situationer där du efter att ha missat ett skott ändå kan försöka igen, om du är tillräckligt snabb och inte låter målet springa iväg, men målen kan också placeras i lägen där de kan fly mycket snabbt. I dessa fall får du bara ett skott.

Gör dig redo att sikta i Stickman Sniper: Tap to Kill när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på den högra musknappen för att ställa in siktet på ett mål och förbereda ditt krypskyttesikte. Flytta musen till vänster eller höger för att flytta ditt mål i den riktningen. Tryck på den vänstra musknappen för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna som är placerade längst ner till vänster på skärmen för att föra fram ditt krypskyttesikte och för att skjuta, och rör fingret över skärmen för att justera siktet.

Liknande spel:

Gillade du Stickman Sniper: Tap to Kill? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.