Ghost Exterminator

Världen i Ghost Exterminator är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ghost Exterminator, ett av våra bästa skjutspel!

Om du gillar att slåss mot farliga monster är Ghost Exterminator på Hetaspel.se ett bra spel att prova, eftersom det inte råder brist på skrämmande varelser, men du har också ett oändligt antal kulor för att utrota alla monster som finns på skärmen. Men låt inte den obegränsade ammunitionen ge dig idén att du bara kan spränga dig igenom horderna av odöda djävlar utan någon form av hänsyn. Du kommer snart att upptäcka att ju mer du spelar Ghost Exterminator, desto svårare blir det.

I grund och botten är Ghost Exterminator ett skjutspel, men även om fokus ligger på att träffa fienderna med dina kulor måste du se till att du bara träffar antingen fienderna eller de mynt som finns på skärmen. Om du träffar väggarna som omger rummet måste du starta om nivån. Och detta är lätt i de första nivåerna, eftersom fienderna huvudsakligen står stilla eller rör sig mycket långsamt, men ju mer du avancerar, desto mer försåtliga börjar deras rörelser och att kunna förutse deras rörelser blir ganska utmanande. Och eftersom det torn som du styr också har en period då det måste ladda sin dödliga ammunition, lägger detta också till ytterligare ett lager av svårighet, eftersom du måste ta hänsyn till denna varaktighet också. Efter några rundor kommer du att veta exakt hur lång tid det tar att förbereda och skjuta kulorna, men var beredd på att bli överväldigad av fienderna under de första rundorna du spelar.

Grafiken från Ghost Exterminator skildrar skrämmande monster, men de har inte en chans mot det massiva torn som du styr. Och även om musiken och ljuden också ger Ghost Exterminator en skräckstämning lindras detta av att du vet att så länge du behåller lugnet kan de elaka monstren inte skada dig. Och om du överlever under längre perioder kommer du till nivåer där mynten dyker upp på skärmen. Om du lyckas träffa dessa föremål ackumulerar du dem och du kan använda dem för att köpa mer förödande vapen för att eliminera allt från skärmen.

Sätt skräck i alla sorters monster när du spelar Ghost Exterminator på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar på en PC kan du använda vänster musknapp för att klicka på antingen vänster sida av skärmen eller höger sida av skärmen för att skjuta i den riktningen. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på endera sidan av skärmen för att uppnå samma funktion.

Liknande spel:

Gillade du Ghost Exterminator? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.