Halloween Archer

Världen i Halloween Archer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Halloween Archer, ett av våra bästa skjutspel!

I Halloween Archer är reglerna enkla, du måste träffa alla föremål som kommer flygande från botten av skärmen med din pil och båge. Att skjuta med din båge kommer med sin egen unika uppsättning utmaningar, en av de viktigaste är det faktum att gravitationen alltid drar ner pilarna, och du måste ta hänsyn till denna fysiska kraft med varje skott du tar. Som tur är hjälper Halloween Archer dig lite när du tar dina skott, eftersom tiden saktar ner medan du noggrant väljer den bästa vinkeln.

Eftersom spelets tema är Halloween kan du förvänta dig massor av pumpor och andra föremål som säkert kommer att påminna dig om denna kusliga högtid. Och det bästa är att du kan spela Halloween Archer när som helst på året på Hetaspel.se, inte bara på Halloween!

Som tur är har du ett oändligt utbud av pilar, men det gör inte spelet lättare. Det kan verka lite svårare, eftersom du måste hålla tillbaka dig själv från att kasta en konstant spärr av pilar mot ditt mål, vilket är en strategi som för det mesta inte fungerar, särskilt i de senare nivåerna.

Bli en fantastisk bågskytt i Halloween Archer och försök att få en bra poäng.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att börja sikta och flytta musen upp och ner för att välja skjutvinkel. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att börja sikta och sveper upp eller ner för att ställa in vinkeln.

Liknande spel:

Gillade du Halloween Archer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.