Cowboy Saloon Defence

Världen i Cowboy Saloon Defence är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Cowboy Saloon Defence, ett av våra bästa skjutspel!

Sätt på dig cowboystövlarna och cowboyhatten, för Hetaspel.se tar dig med till vilda västern med Cowboy Saloon Defence. Här spelar du som en cowboy som måste skydda sin favoritsaloon från inkommande fiender. Som man kan förvänta sig av ett spel som är placerat i den amerikanska gränsen kommer revolverns ljud att dundra i luften och dess enorma kraft kommer att visa sig vara en ganska effektiv metod för att avvärja dina fiender. Och du kommer att behöva all eldkraft du kan få i Cowboy Saloon Defence, för saker och ting kan gå överstyr ganska snabbt, särskilt i de senare nivåerna, där fler fiender kommer att attackera dig. För att hjälpa dig i ditt försvar finns det ett uppgraderingssystem som dyker upp i slutet av varje nivå, där du kan uppgradera en av de viktigaste egenskaperna hos din karaktär: kraften i skotten, precisionen i ditt mål (till en början darrar din hand lite av allt som kommer att komma), antalet kulor du kan bära innan du behöver ladda om, och hastigheten med vilken du kan skjuta dina kulor.

För att kunna uppgradera på alla dessa viktiga områden måste du skjuta på de mynt som fienderna släpper. Men var försiktig, för varje skott du tar för att samla mynt är ett mindre skott du kan ta för att besegra en inkommande fiende, så varje ögonblick har du alla möjliga små beslut som du snabbt måste överväga. Och eftersom fienderna har en mängd olika beteenden och egenskaper har du många saker att ta hänsyn till med varje skott du tar. Vissa fiender kan röra sig diagonalt, vilket tvingar dig att ta hänsyn till denna rörelse och förutsäga deras bana, vissa av dem är mycket snabba, vissa exploderar när de dör, medan andra bara tar många kulor att besegra. Och i Cowboy Saloon Defence kan du ha olika typer av fiender som kommer mot dig samtidigt, så du måste prioritera snabbt och vara så effektiv som möjligt med dina rörelser, för även att ändra ditt mål tar ganska lång tid, och varje sekund spelar roll.

Som tur är behöver du inte skjuta manuellt, eftersom varje skott tas automatiskt, och hastigheten med vilken du kan skjuta bestäms av din karaktärs eldhastighetsegenskap. I de senare nivåerna finns det massor av saker du måste hantera, och att kunna välja vad som är det bästa tillvägagångssättet avgör om du överlever en ny runda eller inte. Ska du attackera en viss fiende som är det mest omedelbara hotet, skjuta mot några mynt för att samla in dem eller ändra riktning på ditt mål, en åtgärd som förlorar värdefulla ögonblick när du inte skjuter på något? Att räkna ut rätt ordning på handlingarna garanterar din överlevnad.

Åk på en resa till vilda västern med hjälp av Hetaspel.se när du spelar Cowboy Saloon Defence.

Hur man spelar

I Cowboy Saloon Defence behöver du bara styra åt vilket håll din pistol siktar, samt välja lämpliga uppgraderingar. Båda dessa åtgärder kan göras med hjälp av vänster musknapp om du spelar på en PC eller genom att trycka på skärmen om du använder en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Cowboy Saloon Defence? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.