Stupid Zombies

Världen i Stupid Zombies är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stupid Zombies, ett av våra bästa arkadspel!

Zombies har överväldigat mänskligheten på Stupid Zombies och du är den enda som står mellan total förintelse och räddning. Med andra ord, du ger hopp. För att hjälpa dig i din strävan att förgöra de hjärnlösa zombierna har du ett hagelgevär för att skjuta bort alla dina motståndare. Men var försiktig, ammunitionen är knapp och du måste sikta mycket noga så att skotten kan studsa och se till att miljön också kan hjälpa dig i ditt uppdrag.

Analysera varje nivå och använd alla föremål i den maximalt. Kanske kan du använda några lådor för att krossa några zombies, eller skjuta en exploderande tunna för att blåsa bort flera zombies på en gång.

I fyra gigantiska etapper måste du släppa loss förödelsen och eliminera alla zombier, och varje nivå blir mer spännande än den föregående. Stupid Zombies bjuder verkligen på en massa intensiv action, så kom över till Hetaspel.se och ha kul när du behöver din dos adrenalin.

Liknande spel:

Gillade du Stupid Zombies? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.