The Sniper Code

Världen i The Sniper Code är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Sniper Code, ett av våra bästa arkadspel!

Krypskyttar är några av de mest gåtfulla soldaterna på slagfältet, och det är av goda skäl. Deras styrka ligger i deras noggrannhet och deras smygförmåga, två egenskaper som definierar dessa elitsoldater.

Kliv in i en prickskyttes stridsstövlar och ta ut dina mål så snabbt och så exakt som möjligt. För att vara en effektiv krypskytt måste ditt mål vara så exakt som möjligt, och i The Sniper Code är en stadig hand avgörande för att vinna nivån.

Med en stor variation av nivåer och utmaningar placerar The Sniper Code dig i olika scenarier, där endast den mest tålmodiga och beslutsamma kan vinna. Spela The Sniper Code på Hetaspel.se och vinn spelet!

Liknande spel:

Gillade du The Sniper Code? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.