Sushi Ninja Dash

Världen i Sushi Ninja Dash är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sushi Ninja Dash, ett av våra bästa arkadspel!

Om du gillar söta ninjor (och låt oss vara ärliga, vem gör inte det?) kommer du definitivt att gilla Sushi Ninja Dash! För att få så många poäng som möjligt i Sushi Ninja Dash måste du trycka på skärmen vid rätt tidpunkt för att fånga de olika godbitarna som finns utspridda på hela nivån.

Ninjakrigare var kända för sina stora mängder smidighet, så det är denna egenskap som kommer att hålla dig säker från de olika farorna i nivåerna . I ditt äventyr kommer du att utforska en mängd olika miljöer, var och en med sin egen unika atmosfär. Du kommer definitivt att känna dig ledsen över att lämna några av dem bakom dig, men du kommer snart att stöta på nya och spännande miljöer.

De enkla kontrollerna i Sushi Ninja Dash gör det till ett utmärkt spel att plocka upp och spela när du har några minuter över.

Få högsta poäng på Hetaspel.se och ha massor av kul i Sushi Ninja Dash!

Liknande spel:

Gillade du Sushi Ninja Dash? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.