Knife Master

Världen i Knife Master är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Knife Master, ett av våra bästa arkadspel!

Testa din förmåga att kasta kniv i en säker miljö i Knife Master, ett spel som syftar till att testa ditt mål! Titta noga på målen och kasta alla knivar du har för att träffa dem.

Även om spelets utgångspunkt är enkel blir målen svårare och svårare att träffa, eftersom de börjar röra sig och göra alla möjliga saker för att undvika dina kast. Och du måste vara extremt försiktig, för ett missat kast innebär att spelet är över. När du försöker få så många poäng som möjligt ställs du inför ett svårt beslut: sikta på mitten av målet för dubbla poäng och riskera att missa, eller spela säkert och få färre poäng. Som tur är finns Knife Master alltid tillgänglig på Hetaspel.se och du kan öva dina kast hur mycket du vill.

Öva på dina kast och få poäng på Knife Master.

Liknande spel:

Gillade du Knife Master? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.