Sudoku Master

Världen i Sudoku Master är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sudoku Master, ett av våra bästa sudoku spel!

Du vet kanske redan vilka fördelar det finns med att träna ditt sinne och hålla det engagerat genom utmanande och intressanta pussel. Sudoku, ett klassiskt antalspusselspel, är bara en typ av spel som du kan hitta på Hetaspel.se om du vill koppla av och samtidigt träna upp viktiga kognitiva färdigheter. Och även om reglerna är lätta att följa och förstå ska du inte tro att det är ett lätt spel. Genom sin fantastiska design lyckas det erbjuda en utmanande upplevelse, samtidigt som det håller det enkelt. Sudoku Master är ett sådant pusselspel och, liksom andra spel av den här typen, är ditt mål att fylla 9x9 rutnätet med siffror från 1 till 9, samtidigt som du ser till att de inte upprepas på samma rad, kolumn eller 3x3 underrutnät. Den här eleganta designen garanterar att du alltid vet vad målet är, samtidigt som du får en utmanande upplevelse.

Naturligtvis kan du vara nybörjare och kanske vill lära dig reglerna i ett långsammare tempo. Sudoku Master har detta i åtanke och har flera svårighetsgrader, och du kan ta dig an dem som du vill. Och om du verkligen fastnar kan du till och med använda alternativet Hint genom att välja glödlampsikonen. Välj noga när du vill be spelet om hjälp, eftersom du bara kan använda detta alternativ tre gånger per spel.

Grafiken i Sudoku Master passar utmärkt till spelet, och du kan till och med ändra färgerna på brädet om du tröttnar på att titta på samma skärm. Du kan också se lite allmän statistik om din speltid, till exempel hur många pussel du har löst eller det totala antalet poäng du har fått. Och Sudoku Master har också mycket innehåll, och det finns ett nytt pussel att lösa för varje dag på året.

Spela ett avkopplande och roligt pusselspel på Hetaspel.se och prova Sudoku Master.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att välja siffrorna längst ner på skärmen och tryck på de tomma cellerna för att fylla dem. Du kan också använda tangentbordet för att förflytta dig runt på brädet och använda siffertangenterna för att fylla en tom cell med den tangent du trycker på. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen på siffrorna från skärmen och trycker på den tomma cellen för att fylla den.

Liknande spel:

Gillade du Sudoku Master? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsudoku spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.