New Daily Sudoku

Världen i New Daily Sudoku är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela New Daily Sudoku, ett av våra bästa sudoku spel!

Träna din hjärna på Hetaspel.se och njut av New Daily Sudoku, ett pusselspel som verkligen utmanar dina logiska färdigheter. Även om spelet innehåller många siffror är Sudoku inte ett spel som handlar om matematik, utan om att placera ut siffror på ett rutnät. Eftersom det är ett pusselspel innebär det naturligtvis att placeringen av dessa siffror måste följa vissa regler, och i New Daily Sudoku, liksom i de flesta spel av denna typ, krävs det att rutnätet 9x9 fylls med siffror på ett sådant sätt att varje rad, kolumn och vart och ett av de nio 3x3 områdena som utgör rutnätet innehåller alla siffror från 1-9. Detta låter enkelt, men att behöva ta hänsyn till alla dessa regler kan vara en rejäl utmaning.

Eftersom övning är viktigt om du vill förbättra dina färdigheter på något område erbjuder New Daily Sudoku dig ett nytt logikpussel varje dag. Detta garanterar att du kan lösa en ny Sudoku-runda varje dag och att varje pussel är ett nytt varje dag. Varje runda av New Daily Sudoku börjar med att rutnätet är delvis fyllt, och för att lösa det måste du fylla i luckorna med rätt siffra. Och eftersom alla börjar på olika nivå kan du på New Daily Sudoku anpassa svårighetsgraden genom att välja att antingen spela i lägena Easy, Medium eller Hard, som alla ger en annan upplevelse, men som ändå bevarar den klassiska Sudoku-utmaningen. Och om du behöver lite extra hjälp kan du också använda några av de hjälpsamma alternativ som spelet erbjuder, som att be om en ledtråd. Alla ska kunna njuta av New Daily Sudoku, så var inte rädd om du ännu inte behärskar reglerna, med New Daily Sudoku kan du fortfarande ha roligt och öva dina logiska färdigheter!

Spela ett klassiskt logikpussel på Hetaspel.se och prova New Daily Sudoku.

Hur man spelar

Välj elementen på skärmen med hjälp av vänster musknapp om du spelar från en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du New Daily Sudoku? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsudoku spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.