Summer Picnic Date

Världen i Summer Picnic Date är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Summer Picnic Date, ett av våra bästa accessoarspel!

Välkommen, tjejer, till den fantastiska världen på Summer Picnic Date! Gör dig redo för ett hett äventyr med två kärlekskranka sötnosar som förbereder sig för en oförglömlig sommardag på en picknick. Det är dags att ta fram din inre fashionista och ditt kulinariska geni!

Okej, älskling, låt oss dyka in i den fruktiga frenesin! På den första nivån är du fruktmaestro. Hjälp våra turturduvor att välja de färskaste, saftigaste frukterna till sin picknickkorg. Från syrliga apelsiner till saftiga bär - se till att de får en regnbåge av smaker i munnen. Men håll i hästarna, vi har mer att göra! Det är dags för smörgåsar och du är smörgåsens superhjälte. Vispa ihop några läckra smörgåsar och lägg dem i korgen. En picknick utan smörgåsar är som en fashionista utan accessoarer - helt enkelt inget att ha!

Nu är det dags att använda din modemagi, älskling! På nivå två blir du personlig stylist åt vår vackra dam. Välj den trendigaste outfiten från topp till tå och se till att hon ser hetare ut än sommarsolen. Mixa och matcha olika toppar, underdelar och accessoarer för att skapa en fantastisk ensemble som får alla att tappa andan. Kom ihåg att mode är din superkraft, och det finns ingen gräns för hur fantastisk du kan få vår huvudrollsinnehavare att se ut!

Trumvirvel, tack! Det är dags för dekoration, och du ska förvandla picknickplatsen till ett nyckfullt underland. På nivå tre kan du låta din kreativitet flöda när du väljer det perfekta picknickfiltmönstret, uppfriskande drycker, läckra snacks, blinkande lampor och ack så söta desserter. Du har makten att förvandla den här picknicken till en drömlik tillflyktsort direkt från en saga. Låt fantasin flöda och skapa en fantastisk stämning som får hjärtan att klappa.

Gör dig redo för en berg- och dalbana av skratt, skoj och kunskap, allt förpackat i denna fantastiska spelupplevelse! När du navigerar genom nivåerna kommer du inte bara att ha jättekul utan också lära dig värdefulla saker om lagarbete, kreativitet och glädjen i enkla nöjen.

Så, tjejer, ta era virtuella picknickkorgar och låt oss rocka denna Summer Picnic Date! Det är dags att släppa loss din modekänsla, dina kulinariska färdigheter och ditt kreativa geni för att skapa det mest episka picknickäventyret någonsin. Är du redo att göra den här sommaren till ett minne för livet? Kom igen och låt picknickmagin utvecklas!

Liknande spel:

Gillade du Summer Picnic Date? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våraccessoarspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.