Swat Vs Zombies

Världen i Swat Vs Zombies är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Swat Vs Zombies, ett av våra bästa zombie spel!

Att överleva mot monster är bara en vanlig dag i zombieapokalypsen för SWAT-medlemmen i Swat Vs Zombies, ett roligt spel där du måste använda strategi och reflexer för att överleva ytterligare en dag och tjäna pengar som du kan använda för att förbättra dina chanser att överleva. Den brutala världen i Swat Vs Zombies innebär många utmaningar, och dessa kommer i form av dödliga zombies som ständigt kommer mot dig och försöker äta din hjärna. Som tur är har du till ditt förfogande vapen. Massor och massor av vapen. Men för att få tillgång till alla dessa vapen måste du tjäna pengar, och i den här versionen av apokalypsen är det enda sättet att tjäna lite pengar att eliminera zombies.

Även om det är oundvikligt att förlora livet de första gångerna, så kommer du snart att se att ju mer du lyckas eliminera zombier och börjar tjäna lite pengar och få tag på bättre vapen, desto mer kommer du att se att dina chanser att överleva förbättras avsevärt, och scenarier som tidigare skulle ha inneburit en säker undergång är nu en barnlek att ta sig igenom. Varje gång du blir övermannad av zombier får du besöka butiken, som är full av alla sorters dödliga verktyg, från motorsågar, svärd till maskingevär och hagelgevär. Om du har tillräckligt med pengar kan du köpa dem och skapa förödelse bland zombierna. Och du kommer att behöva all eldkraft du kan få, för Swat Vs Zombies har flera nivåer, var och en med sina egna unika egenskaper. Och zombies. Massor och massor av zombies.

Bli en ostoppbar kraft i zombieapokalypsen från Swat Vs Zombies när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD eller piltangenterna för att flytta din karaktär och tryck på vänster musknapp för att skjuta. Undvik zombiehorden så länge du kan, tjäna pengar och besök butiken för att få ny utrustning som hjälper dig att eliminera zombierna.

Liknande spel:

Gillade du Swat Vs Zombies? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.