Tangram

Världen i Tangram är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tangram, ett av våra bästa pusselspel!

Bli ett proffs på att fylla brädet med figurer i olika storlekar i Tangram på Hetaspel.se. I det här spelet är din uppgift att placera alla bitar från botten av skärmen på spelplanen. Det låter enkelt nog, men alla dessa former har olika former, så du måste ta hänsyn till hur de alla passar in. Med flera svårighetsgrader, från nybörjare till expertnivå, kan du anpassa hur svårt eller lätt pusslet från Tangram kan vara. Dessutom har Tangram många nivåer, så du har definitivt tillräckligt med tid att öva och långsamt bli bättre och bättre på spelet.

Dessa svårighetsgrader skiljer sig vanligtvis från de enklare genom storleken på spelplanen och genom antalet bitar som du får interagera med. Ju fler saker du måste ta hänsyn till, desto mer utmanande blir spelet. Lyckligtvis kan du, om du verkligen fastnar och inte vet hur du ska gå vidare, be Tangram om en snabb ledtråd, som visar dig var du kan placera en form. Minimalistisk till sin utformning blir utmaningen i Tangram snabbt en bra hjärnträning för vem som helst, särskilt personer som gillar den här typen av pusselspel.

Spela ett roligt och utmanande pusselspel på Hetaspel.se och se hur många nivåer du kan lösa i Tangram.

Hur man spelar

Använd musen för att välja bitarna (genom att klicka och hålla ner vänster musknapp) och flytta dem runt på brädet.

Liknande spel:

Gillade du Tangram? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC