The Final Earth 2

Världen i The Final Earth 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Final Earth 2, ett av våra bästa casual spel!

I The Final Earth 2 måste du bygga en blomstrande stad i den farliga och okända miljön i yttre rymden, där varje ögonblick kan föra med sig överraskningar som kan vara både bra och dåliga. För att bli ett avancerat samhälle och skapa en säker stad i rymden måste du först samla in resurser, som du sedan använder för att finansiera forskning för att avancera till nya höjder av civilisation.

Vägen från en liten stad till en metropol är svår och du uppmanas ständigt att fatta rätt beslut, för ett enda felsteg kan förstöra din stad, precis som jorden redan har förstörts. Med så höga insatser måste du veta vilka som är de bästa byggnaderna att bygga och var du ska koncentrera dina begränsade resurser. Mänsklighetens öde ligger på dina axlar i The Final Earth 2.

Bygg dina drömmars stad på Hetaspel.se och spela The Final Earth 2.

Liknande spel:

Gillade du The Final Earth 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcasual spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.