The Sorcerer

Världen i The Sorcerer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Sorcerer, ett av våra bästa zuma spel!

På The Sorcerer har du en magisk upplevelse framför dig, särskilt om du gillar spel som testar dina reflexer och din rumsliga medvetenhet. Även om spelet kan verka omedelbart bekant för dig har The Sorcerer fortfarande förmågan att glädja dig och ge dig många timmars underhållning och avkoppling. Även om du kanske redan vet hur man spelar spel där man måste matcha bubblor av samma färg, finns det i The Sorcerer en extra timer som du måste ta hänsyn till, och detta tar sig uttryck i hur raderna av bubblor placeras på brädet. Här rör sig raden långsamt mot en punkt på brädet, och om raden når dit förlorar du nivån.

För att avancera måste du kontrollera vinkeln på skotten från trollkarlen som befinner sig i mitten av skärmen, och skjuta bubblorna på ett sådant sätt att minst tre av samma färg är kopplade till varandra. Detta garanterar att förtrollningen kommer att fungera och ta bort dessa bubblor från brädet. Om du lyckats reducera den här sortens orm av bubblor går du vidare till nästa nivå. Tricket är att du snabbt måste anpassa dig till bubblornas rörelse och alltid tänka framåt, eftersom varje skott kan drastiskt ändra konfigurationen av de framryckande bubblorna.

Slappna av på Hetaspel.se med en klassisk spelupplevelse när du provar The Sorcerer och klarar alla nivåer!

Hur man spelar

Om du spelar från en mobil enhet, tryck på skärmen i den vinkel du vill skjuta bubblorna. Om du använder en dator använder du musen för att sikta och trycker på vänster musknapp för att skjuta.

Liknande spel:

Gillade du The Sorcerer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzuma spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.