Marble Puzzle Blast

Världen i Marble Puzzle Blast är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Marble Puzzle Blast, ett av våra bästa zuma spel!

Gå in i en färgsprakande värld och ge dig ut på ett roligt äventyr där snabba reflexer och ett bra sikte hjälper dig att nå nästa nivå. Genom sina många nivåer erbjuder Marble Puzzle Blast en rolig och lugnande upplevelse, inte bara på grund av spelupplägget, utan naturmiljön lämpar sig också för att skapa en avslappnande atmosfär. Målet med spelet är att försiktigt skjuta kulor från kanonen som är placerad i mitten av skärmen mot den långsamt framskridande linjen av kulor. Men i Marble Puzzle Blast tar du inte bort kulorna från skärmen genom att träffa dem, utan genom att se till att minst tre kulor av samma typ är kopplade till varandra. Så att skjuta planlöst gör bara saken värre. Var och en av de kulor du skjuter är av olika typ, så se till att du siktar noga. Om raden av kulor når utgångspunkten måste du starta om nivån. Naturligtvis är en annan dålig aspekt av att skjuta utan någon strategi i åtanke det faktum att om du inte tar bort kulor från brädet, lägger du till den ständigt växande raden av kulor, vilket gör att du närmar dig nederlag.

Det faktum att du måste planera dina skott kan göra Marble Puzzle Blast lite mer utmanande, men spänningen av att träffa kulor på precis rätt ställe kommer alltid att vara en trevlig känsla. För att avancera i Marble Puzzle Blast måste du vara en tålmodig spelare. Och ju bättre du är, desto bättre kommer du att bli på att övervinna de många utmaningar som Marble Puzzle Blast ställer dig inför, särskilt i de senare nivåerna. Dessa nivåer har inte bara alla möjliga olika vägar som kulorna tar mot sitt mål, utan även alla möjliga andra överraskningar kastas i din väg.

Njut av Marble Puzzle Blast på Hetaspel.se och se hur många av dess nivåer du kan klara av.

Hur man spelar

Använd musen för att rikta dina skott och tryck på vänster musknapp för att skjuta kulor mot stapeln.

Liknande spel:

Gillade du Marble Puzzle Blast? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzuma spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC