Zuma Boom

Världen i Zuma Boom är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zuma Boom, ett av våra bästa zuma spel!

Njut av en rolig och avkopplande upplevelse på Hetaspel.se och skapa en linje med tre eller fler bollar av samma färg när du spelar Zuma Boom. För att se till att bollarna inte når mållinjen måste du sikta bra, men också ha en bra strategi, för varje gång du skjuter en boll får den rörliga stapeln av bollar ytterligare ett element. Och de strategiska elementen kommer också in i bilden när bollar som har olika förmågor dyker upp i stapeln. Om du till exempel lyckas ta bort bollen med pilen som pekar bakåt kommer detta att flytta hela stapeln i motsatt riktning mot mållinjen, vilket ger dig mer tid att tänka och planera ditt nästa drag. Eller om du har särskilt mycket tur kan du få tillgång till en laser, som förstör många bollar på en gång.

Djungelmiljön väcks till liv med vacker grafik, och den energiska musiken bidrar också mycket till den livliga atmosfären i Zuma Boom. Under de många nivåerna förändras bollarnas väg, och varje nivå innebär en ny utmaning för spelaren. Men reglerna förblir desamma, så du kommer att bli bättre allteftersom du tar dig igenom de roliga nivåerna i Zuma Boom. Och om du vill lägga till en extra svårighetsgrad kan du försöka få så många stjärnor som möjligt. Dessa delas ut i slutet av varje nivå, och ju bättre du spelar, desto fler stjärnor får du.

Spela ett roligt och spännande spel på Hetaspel.se och avsluta alla nivåer i Zuma Boom.

Hur man spelar

Flytta musen till vänster och höger för att ändra kanonens orientering. Tryck på vänster musknapp för att skjuta bollarna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och flyttar fingret i den riktning du vill skjuta och släpper för att skjuta bollen.

Liknande spel:

Gillade du Zuma Boom? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzuma spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.