Halloween Chain

Världen i Halloween Chain är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Halloween Chain, ett av våra bästa zuma spel!

Kom in i Halloween-andan på Hetaspel.se och spela ett avkopplande spel för att få dig att glömma den kusliga atmosfären när du spelar Halloween Chain. Som namnet antyder är Halloween Chain ett spel som lånar reglerna från de klassiska Zuma-spelen, som numera är legendariska för alla som någonsin behövt ett snabbt spel att spela, med rätt mängd utmaning och roligt spelande. Och eftersom Halloween-säsongen har ett nästan oändligt utbud av intressanta historier och karaktärer kan du i Halloween Chain spela den här typen av spel på nytt i denna skrämmande miljö.

Om du redan är bekant med det roliga spelet Zuma kommer du att känna dig som hemma när du börjar Halloween Chain. Om du ännu inte känner till reglerna kan du vara säker på att de är lätta att lära sig, men att de ändå är väldigt roliga. För att komma till nästa nivå och få poäng måste du skjuta bubblor i olika färger in i kedjan som långsamt rör sig mot en viss punkt på skärmen. Men du kan inte bara slumpmässigt slå på kedjan, för om du gör det gör du bara saker och ting svårare för dig. För att minska längden på denna rörliga kedja måste du koppla ihop minst tre bubblor som har samma färg. Detta kommer att ta bort all grupp från brädet, och kommer att göra ditt jobb mycket lättare. Men ta inte för lång tid på dig att sikta, för kedjan stannar inte, och det enda sättet att få den att ta korta pauser är att ta bort grupper av bubblor från den.

Upplev den klassiska Zuma-formeln på Hetaspel.se i en Halloween-miljö när du spelar Halloween Chain.

Hur man spelar

Om du spelar på en dator använder du musen för att sikta dina skott och trycker på vänster musknapp för att skjuta. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen där du vill att dina skott ska hamna.

Liknande spel:

Gillade du Halloween Chain? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzuma spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.