Zumba Mania

Världen i Zumba Mania är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zumba Mania, ett av våra bästa zuma spel!

På Zumba Mania räknas varje skott, eftersom det är placeringen av de bollar du skjuter som avgör om du vinner eller förlorar rundan. Som ett resultat är Zumba Mania en kombination av skjutspel och matchningsspel, och denna kombination är väldigt rolig.

För att ta dig till nästa nivå måste du se till att stapeln av bollar som långsamt avancerar inte når fram till den tomma korgen. För att stoppa dem måste du koppla ihop minst tre bollar av samma färg. När du gör detta kommer de att försvinna från brädet.

Med vacker och söt 2D-grafik och glad musik kommer Zumba Mania garanterat att glädja dig, och med olika nivåindelningar och vägar som bollstacken kan ta kommer du att bli underhållen i otaliga timmar.

Spela ännu ett klassiskt spel på Hetaspel.se och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Zumba Mania? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzuma spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.