Tick Cross 2 Players

Världen i Tick Cross 2 Players är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tick Cross 2 Players, ett av våra bästa tre i rad-spel!

Tick Cross 2 Players är ett tic tac toe-spel som du kan spela på Hetaspel.se, och det är nästan exakt som det spel som det är inspirerat av, men i stället för att placera ett X eller ett 0 som man skulle förvänta sig måste spelarna fylla brädet med kryss och tickar. Men det är här skillnaderna tar slut, för bortsett från denna lilla förändring är Tick Cross 2 Players så nära den klassiska upplevelsen som man kan komma. Och precis som i det riktiga spelet kan du bara spela det mot en vän! Så du kan inte se om du kan slå en AI-motståndare här.

Grafiken i Tick Cross 2 Players är enkel, men vad kan man förvänta sig av ett spel som vanligtvis spelas på ett enkelt papper? Den visuella designen är bra för den här typen av spel, och allt du behöver veta om reglerna är att en spelare måste fylla brädet med antingen ett kryss eller ett kryss och placera dessa föremål på ett sådant sätt att tre av dem bildar en rak linje. Antingen en linje som placeras i en 90-graders vinkel eller en diagonal linje som delar brädet på mitten. Och naturligtvis måste du göra detta innan den andra spelaren lyckas utföra denna uppgift. Räkna med många dragningar, men eftersom en runda går så snabbt finns det ingen stillestånd och ibland märker man inte ens att en runda redan har börjat. Det finns ingen uppvärmningsperiod i Tick Cross 2 Players. När du väl börjar spela går det väldigt fort.

Spela ett klassiskt spel tic tac toe på Hetaspel.se, men med nya intressanta visuella element.

Hur man spelar

Du kan spela Tick Cross 2 Players antingen genom att använda en dator eller en mobil enhet. Principerna förblir desamma: om du spelar från en dator använder du vänster musknapp för att interagera med spelet, och om du spelar på en mobil enhet måste du trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Tick Cross 2 Players? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårtre i rad-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.