TikTok Pastel Addicts Contest

Världen i TikTok Pastel Addicts Contest är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela TikTok Pastel Addicts Contest, ett av våra bästa klä på spel!

TikTok-influencers har långsamt antagit en rad pudriga färger som liknar en virvlande portion sockervadd när de stylas tillsammans. Pastellfärger är säsongens nya stora trend. Men det är inte alla som omfamnar dem lätt på grund av rädslan för att se för färgglada ut. Dessa prinsessor har miljontals följare på sociala nätverk, så de anpassade sig till de nya modetrenderna och bestämde sig för att leta efter de mest attraktiva pastellfärgade kläderna. Med din hjälp kan de lära sina följare hur man på rätt sätt parar ihop pastellfärgerna. Bläddra igenom alla sju prinsessornas garderob efter trendiga toppar, kjolar, jeans, vackra klänningar och jackor för att skapa de bästa pastellfärgade kombinationerna!

Liknande spel:

Gillade du TikTok Pastel Addicts Contest? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.