Turn Me Into A Fairy

Världen i Turn Me Into A Fairy är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Turn Me Into A Fairy, ett av våra bästa klä på spel!

Ibland räcker det med fantasi för att hela ditt humör ska förändras och du kan bara vara glad och visa ditt vackra leende för alla runt omkring dig! Dessa fyra unga damer har en idé, de vill leka älvor för en dag och gå in i ett magiskt land fyllt av fantasi och skönhet. Välj först några fina vingar till dem, man behöver vingar för att flyga iväg i ett magiskt land, eller hur? Dekorera vingarna i vackra färger och ge dem lite magi, gå sedan vidare till nästa nivå där du får se och välja de mest fantastiska klänningar, accessoarer och frisyrer. Låt oss drömma och skapa. Tryck på play!

Liknande spel:

Gillade du Turn Me Into A Fairy? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.