Video Game Tycoon

Världen i Video Game Tycoon är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Video Game Tycoon, ett av våra bästa ledning spel!

Har du någonsin undrat hur videospel tillverkas? På Video Game Tycoon får du ta del av affärsverksamheten i ett företag som skapar videospel. Förutom att du är nyfiken på hur videospel tillverkas måste du också se till att du har en fungerande mus, för i Video Game Tycoon tjänar du pengar genom att klicka på skärmen. Ju mer pengar du har, desto mer kan du investera i ditt företag.

Video Game Tycoon har massor av anpassningsalternativ, och till en början kan du känna dig överväldigad av alla alternativ som står till ditt förfogande. Men detta är att vänta när du måste driva ett företag. Med tiden kommer du definitivt att behärska reglerna för Video Game Tycoon och då kommer du att se hur ditt företag stiger till framgångens toppar.

Förutom att klicka för att tjäna pengar finns det också andra olika sätt att tjäna pengar. När du till exempel har en lyckad lansering av ett videospel kommer du att tjäna en passiv inkomst som du sedan kan återinvestera i ditt företag. Även sättet du klickar på skärmen har en inverkan på de inkomster du tjänar. Video Game Tycoon har många knep som du måste upptäcka.

Bli chef för videospelsföretaget från Video Game Tycoon när du spelar på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Video Game Tycoon? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårledning spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.