Village Defense

Världen i Village Defense är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Village Defense, ett av våra bästa försvar spel!

I Village Defense måste du, som namnet antyder, planera försvaret av din by mot en obeveklig fiende. För att göra det har du till ditt förfogande olika enheter som har en viktig roll i din armé. Din uppgift är att veta när du ska använda dessa enheter och känna till var och en av deras styrkor och svagheter.

Vissa enheter producerar råvaror, med vilka du kan köpa soldater för att besegra dina fiender. Dessa soldater finns i alla former och storlekar, och medan vissa är bäst på att skjuta på avstånd visar andra sin styrka först när striden bara är ett slag bort.

Men det räcker inte med att bara skaffa en enhet, för du måste också placera dessa enheter noggrant på slagfältet, för de kan inte röra sig på andra banor, och om en fiende avancerar på en bana som inte är försvarad har de fri väg mot din by.

Träna ditt strategiska sinne på Hetaspel.se och hantera dina trupper på rätt sätt i Village Defense för att vinna.

Liknande spel:

Gillade du Village Defense? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårförsvar spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.