Waffle Words

Världen i Waffle Words är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Waffle Words, ett av våra bästa ordsökspel!

Hitta alla ord på bordet och låt dig inte distraheras av miljön i Waffle Words, ett spel som är bäst att spela på fastande mage, eller om du har choklad eller våfflor i närheten. För att hitta orden måste du koncentrera dig och inte ge upp så lätt, för till en början kan bokstävernas placering verka som om det inte finns någon möjlighet att ord gömmer sig någonstans där inne.

Men om du fortsätter att spela kommer orden i Waffle Words långsamt att börja avslöja sig själva. Och när du väl börjar hitta några ord kommer det garanterat fler! Om du hittar ett ord är det bara att välja den första bokstaven och dra en rak linje genom de andra bokstäverna tills du får fram ordet. Förutom utmaningen att hitta orden är din prestation också tidsbestämd, så ta inte för lång tid på dig.

Uppgradera ditt ordförråd på Hetaspel.se och spela Waffle Words.

Liknande spel:

Gillade du Waffle Words? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordsökspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.