Word Holiday

Världen i Word Holiday är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Word Holiday, ett av våra bästa ordspel!

Njut av vackra vyer från hela världen, öva och lär dig nya ord på Hetaspel.se när du spelar Word Holiday. För att testa ditt ordförråd måste du koppla ihop bokstäverna på skärmen så att de bildar ett ord. För att vägleda dig finns det på skärmen tomma rutor som ger dig en ledtråd om hur många bokstäver orden ska ha. Du kanske till och med överraskar dig själv när du får reda på hur många ord du kan skapa med tre bokstäver.

Och förutom att du kanske lär dig nya ord får du också se alla möjliga hisnande vyer från hela världen. Vissa av dem kanske du genast känner igen, medan andra kanske är nya för dig. Men låt inte vyerna ta bort ditt fokus från spelet, för det finns massor av roliga ord att upptäcka i Word Holiday. Medan de första ordpusslen inte är alltför utmanande och du bara behöver skapa ord med tre bokstäver, har de senare nivåerna fler och fler bokstäver som du kan bygga med, och konfigurationen av lådorna från mitten av skärmen blir också mer komplex. Men en sak förblir densamma, och det är hur mycket roligt du kan ha.

Ju mer du spelar och ju fler ord du upptäcker, desto fler mynt får du. Dessa är din poäng, de tjänar också ett annat syfte, och det är att du kan använda dem i utbyte mot hjälpsamma tips. Om du fastnar och inte vet var du ska börja ska du se till att använda tipsalternativet för att hjälpa dig.

Lek med ord och utvidga ditt ordförråd med ett annat roligt ordspel på Hetaspel.se och spela Word Holiday.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att välja orden och dra en linje mellan bokstäverna för att bilda ord, samtidigt som du håller den vänstra musknappen intryckt. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och drar fingret mellan bokstäverna.

Liknande spel:

Gillade du Word Holiday? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.