Words Detective Bank Heist

Världen i Words Detective Bank Heist är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Words Detective Bank Heist, ett av våra bästa ordspel!

Ta reda på vad som hände på platsen för bankrånet när du kliver in i rollen som en berömd detektiv när du spelar Words Detective Bank Heist, som är en rolig variant av det berömda Wordle-spelet på Hetaspel.se. I Words Detective Bank Heist får du reda på vad som hände på råndagen genom att långsamt lösa ordpussel. För varje nytt ord du löser utvecklas en ny händelse och du kommer närmare sanningen. Som tidigare nämnts hämtar Words Detective Bank Heist inspiration från Wordle, och även i det här spelet har du ett antal bokstäver på skärmen som du måste skapa ett ord med. Dessa ord brukar vanligtvis relatera till de händelser som inträffat. I de tomma ytorna framför dig måste du placera bokstäverna och se om du är nära eller inte nära att hitta ordet. Om en bokstav får en grön bakgrund betyder det att det ord du söker har den bokstaven på samma plats som du har gissat, om bakgrunden blir blå säger det dig att ordet har bokstaven, men den är på en annan plats, och om bakgrunden förblir densamma betyder det att bokstaven inte innehåller det ordet alls.

Genom att lägga till en intressant berättelse får du ett extra incitament att lösa ordpusslen, och eftersom berättelsen presenteras på ett sätt som liknar en serietidning kommer du att bli glad varje gång du upptäcker en ny panel. Och Words Detective Bank Heist har till och med en knapp som hjälper dig om du fastnar och inte kan komma på vad ett ord är. Aktivera bara Hint-knappen så får du reda på en bokstav i det ord du försöker lösa.

Ta reda på vad som hände när du spelade Words Detective Bank Heist på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja och dra bokstäverna i de tomma utrymmena. Om du använder en mobil enhet trycker du på bokstäverna och drar fingret över skärmen till något av de tomma utrymmena med nedhållen knapp.

Liknande spel:

Gillade du Words Detective Bank Heist? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.