Words in Ladder

Världen i Words in Ladder är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Words in Ladder, ett av våra bästa ordsökspel!

Ett annat nytt ordspel väntar på dig på Hetaspel.se när du spelar Words in Ladder. Precis som i andra ordspel är syftet med Words in Ladder att ha roligt med ditt ordförråd, och i Words in Ladder gör du det genom att länka ihop bokstäverna på skärmen. Men det som skiljer Words in Ladder från andra ordspel är att det krävs mer strategi än vad man annars kan förvänta sig av den här typen av spel. Här måste du skapa genom att använda det ord som finns på bordet som grund för nya ord. Och du kan bara lägga till en bokstav, ta bort en bokstav eller ordna om bokstäverna i ordet på skärmen om du vill skapa ett giltigt ord. Detta innebär också att du måste vara försiktig och uttömma alla möjliga ordkombinationer, innan du ändrar strukturen på ett alltför dramatiskt sätt.

Genom att kombinera reglerna för andra klassiska ordspel med denna nya idé om att använda det aktuella ordet som grund för nya ord, erbjuder Words in Ladder nya utmaningar för spelare som gillar ordspel. Förutom att testa ditt ordförråd har du också en timer som ständigt tickar ner, och du måste hitta så många ord som möjligt innan den når noll. På så sätt får du också en chans att lära dig nya ord, och du får ett nytt urval av bokstäver som du kan försöka matcha. Dessutom får du en poäng efter varje ord du skapar, och den ges beroende på hur många bokstäver ordet har. En annan poängfaktor är vilken typ av operation du har använt för att bilda detta ord.

Lär dig nya ord och öva på ditt ordförråd när du spelar Words in Ladder på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja bokstav och dra en linje mellan bokstäverna för att skapa ett ord. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Words in Ladder? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordsökspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.