Zombie Head

Världen i Zombie Head är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Head, ett av våra bästa zombie spel!

Zombie Head är ett intressant pusselspel där du måste fästa huvudet på zombiekroppen. Du uppnår detta genom att ta bort alla hinder som står i din väg. Genom en mängd olika nivåer, var och en med sina egna unika egenskaper, kommer de säkert att ge din egen hjärna ett träningspass när du försöker lösa dem. Och försök inte ifrågasätta hur zombiehuvudet hamnade på så konstiga ställen, det kommer bara att ge dig ont i huvudet.

Även om kontrollerna i Zombie Head är ganska enkla kommer utmaningen i spelet att sakta öka genom varje nivå som du lyckas lösa, med de senare nivåerna är riktigt knepiga och du måste använda alla färdigheter som du har lärt dig genom hela spelet för att klara av dem. Och medan du i andra zombiespel oftast måste springa iväg från dessa skräckinjagande varelser, är du i Zombie Head deras allierade och du måste hjälpa dem. Detta gör att spelet sticker ut lite från spel med liknande tema. Här vill zombien inte äta din hjärna, utan vill helt enkelt ha sin egen hjärna tillbaka. Och du måste göra ditt bästa för att få det att hända.

Hjälp den vänliga zombien när du spelar Zombie Head på Hetaspel.se och slutför alla nivåer.

Hur man spelar

Om du använder en mus måste du klicka på plattformarna för att få dem att försvinna. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på plattformarna för att få dem att försvinna.

Liknande spel:

Gillade du Zombie Head? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.