Lab Of The Living Dead

Världen i Lab Of The Living Dead är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Lab Of The Living Dead, ett av våra bästa zombie spel!

När det finns zombier överallt finns det bara en väg ut, och det är genom ren viljestyrka och genom att använda alla vapen som står till ditt förfogande. I Lab Of The Living Dead är du instängd i ett laboratorium där ett dödligt virus har rymt, vilket har förvandlat alla runt omkring dig till ondskefulla zombier. I den här situationen måste du, även om du till en början är lite motvillig, plocka upp det närmaste vapen du kan hitta, i det här fallet en yxa, och skapa din egen flyktväg. Och även om det kan innebära att du måste lämna alla dina tidigare kollegor bakom dig är det alldeles för sent att rädda dem.

För att kunna fly från detta dödliga laboratorium måste du slutföra massor av uppdrag, och i vart och ett av dessa har du ett mål som du måste slutföra. Även om villkoren för att vinna kan skilja sig åt är det en sak som förblir densamma, och det är det faktum att du måste eliminera zombies. Massor och massor av zombies. Och ju mer du spelar Lab Of The Living Dead, desto farligare blir zombierna. Men det är inte bara zombierna som blir farliga. Ju mer du avancerar genom de olika områdena i labbet, desto större blir chansen att du kan hitta alla möjliga bättre vapen, som du kan använda mot dessa orädda fiender. Så medan du till en början måste vänta på att zombierna ska komma nära dig och svinga din yxa i rätt ögonblick, kommer du efter ett tag att hitta fler vapen, som du kan använda för att enkelt avliva dina fiender på avstånd.

Hitta vägen till frihet när du spelar Lab Of The Living Dead på Hetaspel.se och ha kul.

Hur man spelar

Det här spelet kan endast spelas med hjälp av ett tangentbord. Använd piltangenterna för att röra dig åt vänster eller höger. Tryck på piltangenten nedåt för att ta tag i vapnen från marken och använd mellanslagstangenten för att skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Lab Of The Living Dead? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.