Zombie Killer

Världen i Zombie Killer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Killer, ett av våra bästa zombie spel!

Bli en orädd soldat när du spelar Zombie Killer på Hetaspel.se och försvara din bas mot anstormningen av elaka zombier. I Zombie Killer kommer zombierna att attackera från olika banor och för att kunna sätta upp ett framgångsrikt försvar måste du veta när det är rätt tid att röra dig mellan banorna, så att du inte blir överväldigad. När dina motståndare inte har någon hjärna och har en omättlig aptit på hjärnor vet du att det inte finns någon annan lösning för att överleva än att totalt förinta det hot som hotar.

Ju mer du lyckas överleva, desto fler möjligheter får du att förbättra ditt försvar, antingen genom att öka din eldhastighet, din skada eller andra olika attribut som gör dig till en dödligare soldat och ett större hot mot zombieinvasionen. Och när saker och ting verkar vara riktigt hopplösa har du möjlighet att kalla på förstärkning, i form av en förödande helikopterattack. Men du måste noggrant bedöma när det är bäst att skicka efter hjälp, för du kan använda detta helikopterangrepp först efter en viss fördröjning, om du tidigare har använt det. Helikoptrar behöver trots allt lite tid för att ladda om, särskilt när de bär på så många destruktiva vapen. Som man kan förvänta sig kommer fler fiender att komma för att attackera ju mer du avancerar i Zombie Killer. Och inte bara det, de blir också dödligare. Det är som om de hör ljudet av förödelse och lockas av det. Men genom att använda dina färdigheter, välja rätt förbättringar och med lite tur är du säker på att överleva ännu en våg av attacker.

Slå tillbaka zombieinvasionen och se hur många poäng du kan få när du spelar Zombie Killer!

Hur man spelar

Om du använder en dator kan du antingen trycka på knapparna på skärmen med vänster musknapp för att utföra vissa åtgärder, eller så kan du använda tangentbordet för att flytta och attackera. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på knapparna på skärmen för att interagera med spelet.

Liknande spel:

Gillade du Zombie Killer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.