Pixel Zombies

Världen i Pixel Zombies är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pixel Zombies, ett av våra bästa zombie spel!

Pixel Zombies är ett actionfyllt skjutspel där ditt huvudfokus är att försöka döda så många zombies som möjligt. Spelet erbjuder dig flera power-ups när du spelar, vilket bidrar till ett uppslukande och spännande sätt att testa dina färdigheter, samtidigt som du blir av med alla zombier på den aktuella nivån.

Det finns dussintals nivåer att spela i Pixel Zombies, var och en med sitt stora utbud av olika platser, hinder och zombietyper. Du måste också hitta sätt att besegra horden ibland, där massor av zombies försöker ta tag i dig och eliminera dig snabbt. Det är en uppslukande och mycket engagerande upplevelse, och du måste verkligen använda all din kraft för att krossa dessa zombies så snabbt du kan.

Varje nivå har ett bestämt antal zombies och det blir successivt svårare. Det är därför du vill vara på tårna, eftersom du aldrig riktigt vet hur många zombies och det bidrar till spänningen i det här spelet. Om du vill testa dina färdigheter som krossande zombier, ge Pixel Zombies ett försök idag, endast på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Klicka på zombierna som springer på skärmen för att eliminera dem. Använd vänster musknapp om du använder en dator eller tryck på skärmen om du använder en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Pixel Zombies? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.