Zombie Plague

Världen i Zombie Plague är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Plague, ett av våra bästa zombie spel!

När du invaderas av ett överväldigande antal zombier finns det några knep du kan använda för att överleva: det första är att behålla lugnet och det andra är att ständigt förbättra dina förmågor och din arsenal. I Zombie Plague kan du öva på båda dessa begrepp när du kämpar för ditt liv mot zombiehorden. Och låt inte den söta, stiliserade grafiken lura dig, zombierna här är hänsynslösa och de bryr sig bara om att äta din hjärna.

För att undkomma ett sådant hemskt öde och hålla din hjärna där den hör hemma, tryggt fast i ditt huvud, tar du kontroll över ett kraftfullt torn, som du kan förbättra med olika uppgraderingar, som blir tillgängliga efter varje gång du lyckas överleva en våg av våldsamma attacker. Du kan förbättra skadan som du tillfogar, skjuthastigheten på ditt vapen, ammunitionskapaciteten samt precisionen på dina skott. För att välja en förbättring behöver du mynt, och du samlar in dessa från de zombies som du lyckas eliminera. Men eftersom Zombie Plague vill hålla det hela utmanande måste du skjuta mynten för att samla in dem. Och om du skjuter för att samla mynt kan du slösa dyrbar tid, vilket zombierna kommer att utnyttja och avancera mot din plats. Efter några nivåer, när attackerna blir allt mer brutala, blir valet mellan när du ska samla mynt för att förbättra ditt vapen och när du faktiskt ska skjuta och försvara dig avgörande för din överlevnad. Lägg därtill det faktum att olika, farligare typer av zombies dyker upp ju mer du spelar, och du kan definitivt säga att Zombie Plague är ett spel där varje beslut räknas.

Överlev zombieapokalypsen när du spelar Zombie Plague på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du använder en dator kan du använda vänster musknapp för att klicka på marken och välja var du vill att tornet ska skjuta. Om du använder en mobil enhet kan du trycka på skärmen för att styra tornets skjutvinkel.

Liknande spel:

Gillade du Zombie Plague? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.