Zombie Monster Truck

Världen i Zombie Monster Truck är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Monster Truck, ett av våra bästa lastbil spel!

Överlev zombieapokalypsen i din favoritmonstertruck i Zombie Monster Truck på Hetaspel.se. I det här actionfyllda bilspelet måste du slå ner otaliga vågor av zombies. Även om du är ganska säker i din massiva lastbil kan antalet zombies som kommer ut dig ibland kännas överväldigande. Som tur är kan du alltid gå till garaget efter varje nivå och uppgradera ditt fordon. Dessa förbättringar gör oftast skillnaden mellan överlevnad eller inte. Tack och lov finns det gott om möjligheter att uppgradera ditt fordon, eftersom Zombie Monster Truck har 12 etapper och varje etapp har tre nivåer. Och dessutom kommer varje ny upplåst etapp med en ny bil som du kan prova.

Naturligtvis är det inte billigt att uppgradera dina fordon, så du måste samla mynt om du vill förbättra din lastbil. Dessa kan du antingen skaffa genom att spela, slutföra uppdrag eller genom att hitta gömda kistor. Zombie Monster Truck har inte bara olika bilar och uppgraderingar, utan har också en mängd olika zombies som du kan bekämpa. Denna variation ser till att saker och ting är roliga och utmanande. Den apokalyptiska världen i Zombie Monster Truck bidrar också till atmosfären och spelets underhållning. Förutom uppgraderingar kan du också använda din nitro boost, för att få lite extra fart.

Kör din monstertruck i en öde och oförlåtande postapokalyptisk värld när du spelar Zombie Monster Truck på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd tangenterna A eller D för att stabilisera din bil till vänster eller höger och tryck på W för att accelerera. Tryck på Space för att öka hastigheten.

Liknande spel:

Gillade du Zombie Monster Truck? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårlastbil spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC