Revolution Offroad

Världen i Revolution Offroad är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Revolution Offroad, ett av våra bästa lastbil spel!

Kör din bil över svår terräng i denna roliga offroadbilsimulator på Hetaspel.se och spela Revolution Offroad. Välj mellan de olika spellägena, till exempel karriär eller ett läge där du bara kan köra runt fritt i miljön, och få en försmak av vad som krävs för att erövra den svåra terräng som terrängkörning ger dig. Med fler gupp längs banorna än du är van vid är det bara de mest försiktiga och tålmodiga förarna som kan ta sig till mållinjen utan att krascha. Och som om det inte vore nog med att komma fram i ett stycke var en utmaning måste du också hålla ett öga på din bensintank, för om den når noll kommer du bara att bli strandsatt på vägen.

Men om du fortsätter och försöker igen får du belöningar efter att ha klarat av varje bana, vilket hjälper dig att köpa nya fordon, eller kanske bara uppgradera den nuvarande lastbilen du kör. Medan du navigerar genom 3D-miljöerna i Revolution Offroad kommer ditt tålamod att vara den viktigaste faktorn för att nå mållinjen. Men försumma inte hur mycket en förbättrad lastbil kan hjälpa dig att nå ditt mål. Särskilt när du spelar i karriärläget kan du till och med bli fäst vid din valda lastbil, och du kommer omedelbart att känna förbättringen av varje uppgradering du köper. Ibland kan köp av nya fjädringar vara den avgörande faktorn mellan att vinna eller förlora.

Kör i svår terräng när du spelar Revolution Offroad på Hetaspel.se och vinn mästerskapet.

Hur man spelar

Styr din lastbil med hjälp av WASD- eller piltangenterna. För att starta om trycker du på R-tangenten och för att byta kameravyn trycker du på C-tangenten.

Liknande spel:

Gillade du Revolution Offroad? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårlastbil spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC