100 Doors: Escape Room

Världen i 100 Doors: Escape Room är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 100 Doors: Escape Room, ett av våra bästa fly spel!

Lord Kellys egendom är full av hemligheter och det är upp till dig att avslöja dem när du spelar 100 Doors: Escape Room på Hetaspel.se. I det här spelet måste du gå igenom, du gissade det, 100 rum. Men detta är inte en så lätt uppgift som det först kan tyckas, eftersom varje rum inte kräver en nyckel för att öppnas, utan du måste snarare lista ut vad som är knepet för att öppna dörren och gå vidare i spelet. Det kan vara allt från att hitta dolda brytare till att utnyttja ett viktbaserat system som drar upp låset i dörren. Pusslen kräver att du tänker utanför boxen, och det är spännande att ta sig fram genom den detaljerade herrgården 100 Doors: Escape Room.

Och förutom att du får tillfredsställelsen av att lösa pusslet i ett rum får du också en intressant slumpmässig fakta, när du går vidare genom omnämnandet. Detta är en extra bonus, men det är alltid ett plus när du lär dig en ny cool fakta. Och i 100 Doors: Escape Room finns det många pussel att lösa och många fakta att lära sig. Allt beror på hur tålmodig du är och hur bra din observationsanda är. Vissa av pusslen är ganska kluriga, så du måste verkligen tänka efter ordentligt för att lösa dem. Men det är värt det, eftersom du fortsätter att avancera i Lord Kellys herrgård och lär dig mer om spelets handling.

Med unika pussel och rum erbjuder 100 Doors: Escape Room många spännande utmaningar att övervinna, och det är ett utmärkt val om du vill spela ett pusselspel på Hetaspel.se. Så försök att lösa de mysterier som detta gamla hus rymmer och ha kul.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelobjekten, om du spelar från en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du 100 Doors: Escape Room? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfly spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.