Abacus 3D

Världen i Abacus 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Abacus 3D, ett av våra bästa 3d spel!

Abacus 3D tar den klassiska abakusen, som du kanske känner till från dina matematiklektioner, och förvandlar den till en rolig lekplats. För att ta dig igenom nivåerna måste du flytta bitarna som har samma färg så att de bildar en rak vertikal linje. Om du lyckas med detta elimineras bitarna från abakusen och du får poäng.

Även om startnivåerna i Abacus 3D är lätta beror det på att de introducerar mekaniken och är avsedda att vara en snabb handledning. Ju mer du spelar, desto svårare blir nivåerna och du måste verkligen tänka på var varje pjäs ska hamna. Som tur är låter Hetaspel.se dig försöka om nivåerna och hitta lösningen.

Avsluta alla nivåer i Abacus 3D och se abakusen på ett helt nytt sätt.

Liknande spel:

Gillade du Abacus 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår3d spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.