Backflip Maniac

Världen i Backflip Maniac är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Backflip Maniac, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Ta till skyarna i ett spännande onlineäventyr med Backflip Maniac, ett spel som tar hoppning på största allvar! När du guidar din karaktär genom bakåtvolter som trotsar gravitationen ger de tidiga stadierna en smidig introduktion, med hopp från lägre höjder som ger en försmak av den spännande akrobatiken som väntar. Men var beredd på att utmaningen blir allt större ju längre du kommer - byggnaderna blir högre, insatserna större och att träffa rätt blir en konst i sig. Backflip Maniac är ett spel som utmanar din precision och finess. Det föränderliga landskapet med höga byggnader ser till att varje språng är mer vågat än det förra. Rusningen ökar när du svävar genom den virtuella horisonten, och med ökad höjd kommer den spännande kampen för att landa med exakt precision. Det handlar inte bara om att hoppa; det handlar om att bemästra konsten att utföra akrobatik i luften och möta allt större utmaningar.

Spelet tar en spännande vändning med introduktionen av den röda fyrkanten - nyckeln till att gå vidare till nästa nivå. Att träffa detta mål med yttersta precision blir din biljett till att låsa upp nya höjder och tuffare utmaningar. Det handlar inte bara om att nå nästa nivå, utan också om att pricka in landningen på den röda fyrkanten och lägga till ett lager av strategi och precision till den redan pulshöjande actionen. Backflip Maniac förvandlar varje nivå till en precisionsdriven jakt på den svårfångade röda fyrkanten.

De virtuella landskapen i Backflip Maniac består av en mängd byggnader och strukturer som skapar en uppslukande miljö där varje hopp känns som ett språng in i en visuellt fängslande värld. När du fördjupar dig i världen på Backflip Maniac utvecklas resan som en spännande balans mellan utmaning och prestation.

Gör dig redo att trotsa gravitationen på Hetaspel.se, och upplev den pulserande spänningen på Backflip Maniac, ett högflygande äventyr som utmanar din skicklighet, precision och beslutsamhet. Är du beredd att ta språnget, erövra höjderna och bli en akrobat i Backflip Maniac?

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att börja hoppa och för att göra bakåtvolter. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen istället.

Liknande spel:

Gillade du Backflip Maniac? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.