Basket Battle

Världen i Basket Battle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Basket Battle, ett av våra bästa basketspel!

Om du gillar basketboll vet du hur spännande det är att se hur bollen sakta närmar sig sitt mål och se fram emot resultatet. I Basket Battle är målet att få bollen i korgen i intensiv slowmotion. Efter en kort handledning där du lär dig hur spelet spelas kastas du in i en duell mot en annan spelare. Båda två måste kämpa för att få bollen i korgen, men till skillnad från den riktiga basketbollen som du kanske redan känner till, har båda spelarna i Basket Battle sina egna bollar och båda två måste göra poäng. Men två olika bollar och bara ett mål innebär att du måste se till att din motståndares boll inte hamnar i korgen medan din boll gör det. Detta kan du göra antingen genom att blockera din motståndare med din egen boll eller genom att vara mycket snabbare än dem. Oavsett vilket sätt du väljer för att ta poäng är det som följer en intensiv akrobatisk kamp mellan två spelare.

Kontrollen i Basket Battle är lätt att lära sig, och slowmotion som tillämpas när du förbereder dig för att skjuta bollen hjälper dig att sikta, men tro inte att detta gör spelet enkelt. När duellen väl börjar ser du dig själv ständigt hoppa runt på planen och försöka överlista din motståndare, och ständigt sätta i balans om du ska försöka göra mål eller försöka försvara dig mot den andra spelarens skott.

Spela ett roligt basketspel med en unik twist på Hetaspel.se när du provar Basket Battle.

Hur man spelar

Om du spelar på en PC måste du trycka på vänster musknapp för att börja sikta skottet och släppa i den riktning du pekar mot för att släppa bollen. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen och släpper fingret för att skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Basket Battle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbasketspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.