Bucket Ball

Världen i Bucket Ball är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bucket Ball, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Bucket Ball är ett intressant pusselspel med en mycket enkel utgångspunkt. Idén är att du måste släppa en boll i hinken. Varje nivå har sin egen twist, eftersom du måste ta bort hinder ur vägen, försöka få in nya sätt att slutföra målet. Det finns definitivt många utmanande upplevelser och moment att möta här, vilket är det som gör Bucket Ball till ett så bra spel till att börja med.

Samtidigt har du fria händer att använda hindren som ett sätt att slutföra nivån. Vilket är det som gör det till en så rolig upplevelse. Det är något distinkt och belönande, men samtidigt kommer du att bli imponerad av de många pusslen och hur varierande de är.

Överlag gör Bucket Ball ett fantastiskt jobb med att ge dig många olika utmaningar att utforska och slutföra. Det är något väldigt annorlunda jämfört med vad du kan hitta där ute, men samtidigt har det också en stjärnglans när det gäller hur du spelar. Bucket Ball har dussintals nivåer och du kan spela dem alla på Hetaspel.se just nu.

Hur man spelar

Använd miljön för att styra bollen in i hinken. Interagera med objekten genom att klicka eller trycka på dem.

Liknande spel:

Gillade du Bucket Ball? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.