Smiling Glass 2

Världen i Smiling Glass 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Smiling Glass 2, ett av våra bästa skicklighetsspel!

När du spelar Smiling Glass 2 får du automatiskt testa dina färdigheter, samtidigt som du har massor av kul på vägen. Det är en av de spelupplevelser som alla kommer att njuta av bara för att du har roliga stunder och du har möjlighet att se om du har vad som krävs för att klara varje nivå.

Spelets huvudfokus är att försöka fylla glaset med vatten utan att spilla. Även om du spiller lite vatten vill du att spillningen ska vara minimal. Och det är där Smiling Glass 2 briljerar, det låter dig testa dina färdigheter och fördjupa dig i de spännande resultaten, samtidigt som det erbjuder dig nya sätt att testa dig själv med varje spel.

Samtidigt gör Smiling Glass 2 ett mycket bra jobb med att hålla det hela underhållande och engagerande för spelare i alla åldrar. Det har en fantastisk grafik och samtidigt kan du njuta av dussintals fantastiska nivåer. Smiling Glass 2 är ett av de mest intressanta spelen för både barn och vuxna, och det kommer med massor av återspelningsvärde också. Ge Smiling Glass 2 ett försök just nu på Hetaspel.se om du vill ha ett underbart, spännande pusselspel för alla åldrar!

Hur man spelar

Om du använder en dator klickar du på skärmen med vänster musknapp eller, om du använder en mobil enhet, trycker du på skärmen för att släppa ut vattnet från behållaren så att det når glaset och fyller det med vatten tills det passerar den streckade linjen. Använd miljön för att hjälpa dig att styra vattnet till sin destination och undvik de faror som kommer i din väg.

Liknande spel:

Gillade du Smiling Glass 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.