Falling Lovers

Världen i Falling Lovers är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Falling Lovers, ett av våra bästa skicklighetsspel!

I Falling Lovers har du två söta varelser och din uppgift är att försöka fånga dem båda så fort du kan. De faller och det enda du kan göra är att se till att du tar hand om dem. De kan inte leva den ena utan den andra, så du måste ha mycket uppmärksamhet för att se till att allting sker som du vill.

Falling Lovers är ett spel där du verkligen måste testa din uppmärksamhet och reaktionstid. Det är en fantastisk sak att sträva efter, och du kommer att upptäcka att det fungerar precis som du vill och du kommer att bli exalterad över att se hur varje nivå utmanar dig ännu mer. Det finns ingen brist på nivåer heller, med Falling Lovers kommer dussintals roliga nivåer att njuta av.

Falling Lovers är en av de titlar där du ständigt kommer att finna dig själv i att försöka slutföra ytterligare ett pussel. Det är ett av de spel som alla vill spela när det gäller att uppfylla nya utmaningar och engagera sig för att prova nya saker hela tiden. Med Falling Lovers är varje ny nivå ett mysterium och en ny möjlighet, som du kan hitta på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Rotera blocken, antingen genom att använda musen om du spelar på en dator eller genom att knacka på skärmen om du spelar på en mobil enhet, så att karaktärens väg kolliderar. Var försiktig och träffa inga faror på vägen.

Liknande spel:

Gillade du Falling Lovers? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.