Clash Of The Deep Sea Monsters

Världen i Clash Of The Deep Sea Monsters är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Clash Of The Deep Sea Monsters, ett av våra bästa strategispel!

Kämpa mot fantastiska havsvarelser när du spelar Clash Of The Deep Sea Monsters på Hetaspel.se, överlista din motståndare och förstör deras bas innan de förstör din. Clash Of The Deep Sea Monsters är ett strategispel, så du måste placera ut olika enheter på slagfältet för att vinna. Och även om du inte direkt kan ta kontroll över dessa enheter måste du noggrant välja vilka du vill skicka ut i strid, från ett slumpmässigt urval. Längst ner på skärmen visas de enheter som du kan kalla fram, och du måste snabbt bestämma vilka som är bäst för din aktuella situation. Du måste alltså ta hänsyn till dina nuvarande enheter, samt de enheter som fienden har som kommer mot dig.

Pengar regenereras långsamt när du spelar, och varje enhet har en specifik kostnad förknippad med den, och även om den bästa strategin ibland är att vänta för att få tillräckligt med resurser för att sätta in en starkare enhet, har du inte alltid den lyxen, och du kan inte vänta. Varje enhet har en specifik uppsättning av styrkor och svagheter, samt specifika sätt som de kan attackera, och att känna till dessa kan vara skillnaden mellan seger och nederlag.

Världen i Clash Of The Deep Sea Monsters är en uppslukande värld, och konststilen fångar omedelbart din uppmärksamhet, och du kan se att varje enhet har en unik personlighet, bara genom att titta på dem. Medan de antingen går eller slingrar sig mot fiendens bas kan du snabbt räkna ut vilken typ av attacker de har och hur starka de är. Tillsammans med den intensiva musiken känner du verkligen att du utkämpar en hård strid mot lika formidabla fiender. Varje ögonblick i Clash Of The Deep Sea Monsters bär med sig mycket vikt, och att besluta mellan att spara resurser för en bättre enhet eller att skicka fler enheter i strid nu är något som du måste lära dig att balansera om du vill bli segerrik. Och eftersom du inte kan kontrollera vilka enheter som blir tillgängliga i stacken måste du dessutom ta risker och hoppas på det bästa många gånger.

Vinn striden i den fantastiska världen Clash Of The Deep Sea Monsters när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelets element om du använder en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att göra dina val.

Spela andra spel från clash-serien:

  1. Clash Of Navies
  2. Clash Of Armour
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Liknande spel:

Gillade du Clash Of The Deep Sea Monsters? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstrategispel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.