Clash Of Armour

Världen i Clash Of Armour är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Clash Of Armour, ett av våra bästa strategispel!

Se vilka beslut en general måste fatta när du spelar Clash Of Armour på Hetaspel.se och träna ditt strategiska sinne för att hitta det bästa sättet att erövra fiendens bas. För att effektivt hantera din armé måste du bestämma vilka enheter du vill placera ut så att deras unika styrkor och svagheter kompletterar varandra, annars kommer du förr eller senare att lära dig att du inte kan vinna ett slag genom att bara skicka en typ av enhet i kriget.

Men tro inte att du har för mycket tid att tänka på det hänsynslösa slagfältet från Clash Of Armour, för striderna kommer att bli mycket intensiva mycket snart, och om du tar för lång tid på dig att utforma din strategi kommer din fiende att överväldiga dig. Snart kommer du att upptäcka när det är rätt tid att placera ut en enhet i strid, även om den enheten kanske inte är idealisk mot sammansättningen av din motståndares armé, eller bara vänta lite längre tid tills du får tillräckligt med resurser för att skaffa en enhet som passar bättre för den aktuella situationen.

Spela Clash Of Armour på Hetaspel.se och försök att hitta den vinnande strategin.

Spela andra spel från clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Liknande spel:

Gillade du Clash Of Armour? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstrategispel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.