Clash of Tanks

Världen i Clash of Tanks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Clash of Tanks, ett av våra bästa strategispel!

Bli general och härska över slagfältet i Clash of Tanks, ett roligt spel där du styr stridsvagnar och måste förstöra fiendens bas. I Clash of Tanks måste du verkligen spänna dina strategiska muskler, så lär dig alltid av dina misstag och se till att utnyttja varje litet misstag som dina motståndare gör. När du lärt dig när det är bäst att attackera eller dra sig tillbaka kommer du att ha bemästrat stridens flöde, och då kan ingen någonsin stå i din väg.

Med denna behärskning blir det trivialt att välja mellan vilka stridsvagnar som är bäst lämpade för en situation och du kommer snabbt att fatta rätt beslut. Och att vara en snabblärare är avgörande om du vill bli segerrik i Clash of Tanks, eftersom fiendens attacker är obevekliga och du måste bemöta deras anstormning med en orubblig vilja och beslutsamhet för att ta hem segern.

Överlev den tunga eldkraft som kommer i din väg, samtidigt som du tänker på hur din nästa attack kommer att se ut. Det bästa försvaret är trots allt ett kraftfullt anfall, och i Clash of Tanks är det inte annorlunda.

Bli den ultimata stridsvagnschefen på Hetaspel.se och spela Clash of Tanks!

Spela andra spel från clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash Of Armour
  4. Clash of Skulls

Liknande spel:

Gillade du Clash of Tanks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstrategispel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.