Clash Of Navies

Världen i Clash Of Navies är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Clash Of Navies, ett av våra bästa strategispel!

Hitta den vinnande strategin och samla styrkorna för din stora armada när du spelar Clash Of Navies på Hetaspel.se. När du väl har tagit på dig kaptenshatten kommer du att få smaka på det enorma ansvar som en flottchef har. Krigsfartygen i Clash Of Navies har speciella egenskaper, och det är ditt jobb att hitta när det är rätt tid att sätta in varje fartyg, beroende på din anfallsstrategi, samt hur du vill bygga upp ditt försvar mot den obevekliga fiendeattacken. Motståndarflottan har samma fartyg till sitt förfogande, så du måste snabbt lära dig vilket fartyg som fungerar bäst mot vart och ett av dem.

Sjöstriderna kan bli ganska intensiva, och varje beslut du tar kan antingen ta dig ett steg närmare segern, eller om du tar flera steg i fel riktning, ett steg närmare nederlaget. En nyckel till seger är din förmåga att snabbt och effektivt anpassa dig till fiendens styrkor. Men för att vinna ett slag kan du inte alltid vänta och se vad fienden kastar mot dig, eftersom du måste ta initiativet och engagera dig djärvt för att överraska och överlista fiendens kapten.

För att kalla ett fartyg till strid i Clash Of Navies måste du välja det från kortleken som finns längst ner på skärmen. Du kan inte kontrollera vilka fartyg som kommer att dyka upp i denna kortlek, men du har flera valmöjligheter till ditt förfogande vid varje givet tillfälle. Varje fartyg kostar ett visst antal resurser, och du måste bestämma om du vill kalla in ett fartyg i strid eller om du vill vänta lite längre tid, tills du samlar mer resurser för att få ett kraftfullare fartyg.

Vinn sjöslagen från Clash Of Navies när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du använder en dator använder du vänster musknapp för att interagera med spelets element. Om du spelar från en mobil enhet rör du vid knapparna på skärmen för att interagera med spelet.

Spela andra spel från clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Armour
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Liknande spel:

Gillade du Clash Of Navies? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstrategispel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.