Craps

Världen i Craps är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Craps, ett av våra bästa diverse spel!

Craps är ett mycket intressant bordsspel där ditt fokus är att försöka satsa rätt för att vinna så mycket som möjligt. Du kan satsa från 1 till 100 krediter och du har en bestämd utgångspunkt för krediterna. Du vill alltid testa dina färdigheter och strategier för att se hur bra du kommer att satsa. Det är ett fantastiskt spel där du har full kontroll över hur du satsar, du kan till och med satsa på flera linjer.

Bordsdesignen är spektakulär och spelet sticker ut med sin innovativa stil och enastående idéer. Det är väl värt att ge det ett försök, och fördelarna är otroliga, för att inte tala om att den visuella stilen är väldigt uppslukande och kreativ på samma gång.

Poängsystemet beskrivs av spelet, så du vet exakt hur många poäng du får baserat på det. Det är ett mycket intressant och unikt tillvägagångssätt, ett som för in ett unikt system och kvaliteten är tilltalande. Det, i kombination med den smarta uppmärksamheten på detaljer, är det som gör Craps till ett av de mest intressanta och spännande spelen för dem som gillar bordsspel. Du kan spela Craps just nu på Hetaspel.se för att testa dina färdigheter!

Hur man spelar

Interagera med bordet och välj markerna med hjälp av musens vänstra knapp. Samma kontroller gäller om du använder en mobil enhet, men istället för att använda musen för att interagera med spelet måste du trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Craps? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdiverse spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.