Roulette Royale

Världen i Roulette Royale är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Roulette Royale, ett av våra bästa diverse spel!

Roulette är ett klassiskt spel som har framkallat många känslor hos den som har spelat det: från stora glädjeämnen till deprimerande nederlag - roulette är en viktig del av varje kasino. När du spelar Roulette Royale får du uppleva några av dessa känslor, men när du spelar på Hetaspel.se står dina pengar inte på spel. Men även om pengarna du satsar i Roulette Royale lyckligtvis är virtuella är reglerna desamma, och att satsa på ett värde och sedan se med spänd andedräkt om rouletten gynnar dig eller inte är fortfarande här. Till sin natur är roulette oförutsägbart, och i Roulette Royale får du en försmak av hur din tur (och dina pengar) beror på varje snurr.

För att vinna på roulette måste du först välja på vilka nummer du förväntar dig att kulan ska landa på när dess snurr är över. Längst ner på skärmen kan du se några termer som du kanske inte är bekant med: Voisins du Zéro, Tier, Orphelins, Neighbors. Var och en av dessa betecknar en del av hjulet. För att välja på vilket nummer du vill satsa dina pengar måste du klicka på motsvarande chip från tabellen. Välj det flera gånger för att öka din insats. Om du vill öka värdet på insatsmarkeringen kan du välja en annan på vänster sida av skärmen. Du kan se hur mycket pengar du har kvar i det övre vänstra hörnet av skärmen. När du är redo att pröva lyckan klickar du på Spin-knappen, som finns i den nedre högra delen av skärmen. Nu är allting utom din kontroll och allt du kan göra är att hoppas att du vinner insatsen.

Spela ett virtuellt spel roulette på Hetaspel.se och se om du har tur eller inte.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelets element om du använder en dator. Om du använder en mobil enhet kan du interagera med spelet genom att trycka på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Roulette Royale? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdiverse spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.